Älskade hjärtan

Ja då har Abbe varit och tagit prov igen......................det var på 27, som vanligt väldigt lågt. Men men så är det. Han kan inte vara på dagis och familjen kan inte jobba och vara som vanligt. Men det har gått 1,5 år nu snart och vi är vana. Vi klagar inte ...........nej det finns dom som har det värre. Fast våran lilla PRINS skulle kunna ha det mer roligt, gå på dagis och busa med sina kompisar ja det är inte många som förstår. Men vi har lärt oss.  Abbe är så himla duktig säger inte nåt när man ska ta blodprov, och huvva mormor gillar inte det man HAN ja barn är helt underbara man finner sig i situationen. Älskade Älskade Lilla Barnbarn mormor längtar efter Dig och Syster Ebba.
Och denna skit sjukdom hoppas jag på kommer att läka ut, för din skull Abbe som har så mycket spring i benen och massa fantasi och lek.


Mormor älskar Er!

/Susanne

Länge sen sist

Ja det var det och som jag tidigare har skrivit så svichar bara tiden iväg. Ja vad har jag gjort. Varit på konferens i Eksjö.......inte någon metoropol direkt men ganska  mysigt. Alltid lika roligt att träffa sina kamrater ifrån Malmö.....sköna Skåningar....;-) sedan bar det iväg till Prag. Vilken underbar resa. Vi gick och strosade i säkert 10 timmar per dag, finns så mycket att se i denna stad, har ätit gott och druckit god öl. Hemkommen till Sverige i söndagseftermiddag nöjd och glad. Sen bar det iväg till Goa Götet. Har nu precis kommit hem, ja jag har jobbat 1 timme, men tänker nu logga ur för att kolla lite på TV.


Men min undran vart är vårt samhälle på väg?????? Känner att man kanske måste göra lite uppror, tänker framför allt på mitt sjuka barnbarn. Ja jag är just nu förbannad arg osv. Nej jag måste fundera lite och hitta en lösning, men jag kommer inte att vara tyst lita på det!

/Susanne

Tankar och funderingar

Ja veckorna går det bara springer iväg. Sist jag skrev var inte humöret på topp men det kanske har sina förklaringar. Ja man jobbar  och sliter hela veckorna och sen kommer helgen och den bara susar förbi. Jag blir lite fundersam över livet, varför skall allt vara så inplanerat? Ja säg det? Jag har inga svar och jag gillar det inte heller, men vissa verka göra det.

Har en sorg i mitt hjärta och det är mina barnbarn vi träffas allt för sällan nu mer, men vad skall jag göra. Aktiviteter skola osv helt förklarligt men det är då man känner att man är långt ifrån.

Det är bara att bita ihop och längta för det är det jag gör.

Ta vara på tiden!


Älskade ungar Maria och Anna och Ebba och Albin.

Mamma och Mormor Älskar ER!

Humöret är inte på topp!

Men vad ska man göra, vaknade i morse och kände mig inombords som ett monster. Tur man kan säga hur man känner sig till sina arbetskamrater, alla har skrattat och tycker att det är okej för det är inte vanligt att jag känner mig så här. Nej jag tror inte att det har hänt förrut.  Men men det går väl över. Som vanligt är det mycket att göra åker till Eksjö till veckan på konferens kommer hem sent på onsdag kväll och sen åker jag till Prag. Hmmmm har inte ens funderat på den resan får väl se hur det blir. Men iaf förra helgen fick jag iaf en fin dag med mina godingar Ebba och Albin. Hämtade dom i Matfors kl 8 och sedan var dom hos mig hela dagen. Så jag hade längtat. Bara bilfärden hem till stugan var helt underbar, min två barnbarn är två pratkvarnar precis som mina egna barn har varit när dom var liten. Ebba skulle berätta allt om skolan och ridning och kompisar och Albin skulle berätta om Teodor och dagis och allt så det slutade med att dom bara retades med varandra för båda ville prata med mormor samtidigt. Ja så kan det  bli när man inte har träffats på länge. Vi tog en runda i skogen och letade efter svamp utan vinst men vi hittade iaf en groda till Albin för Ebba hade ju en när hon kom så då hade dom varsin.Sen myste vi tillsammans hela dagen och avslutade allt med middag när Maria och Andreas kom tillbaka efter turen till fjällen.

Men jag älskar dessa två små och det finns inga ord eller beskrivelser hur stor denna kärlek till dessa två barn är.

Ni är Mormors allt!!!!!!!


/Susanne

1 September 2009

Skit vad tiden går fort, redan september. Ja det är måndag och fredag nya veckor och månader. Fattar inte vad som händer. Jag hinner inte med nåt. Jobbar, jobbar, jobbar osv.

Men nu längtar jag efter mina två guldtroll så mormors hjärtat värker.

/susanne

RSS 2.0