Fredag igen!

Herregud vad veckorna går fort det är fredag igen.........tycker det nästan skulle vara onsdag. Men iaf, denna helg kommer att spenderas i Solna/Stockholm vi skall käka ute idag och imorgon ta en promenad in till stan och shoppa lite, äta lite god mat och gå och se Mamma Mia. Det ska bli himla mysigt längesedan vi gjorde det. Vi har hittat en fantastiskt bra restaurang i Vasastan som heter Astoria, grekisk med jätte god mat och hyfsade priser. Känner att denna helg kan kännas lite lugn, Albins värden har gått upp, provtagning igen på måndag och Maria och Andreas kanske kanske kan känna lite hopp och ljus. Min älskade unge Maria behöver det, men nu har hon iaf lite postivt med sjukdomen ITP och så läääääängtar hon till advent. Hon är rolig, advent, julen, julklappar och julafton är det bästa hon vet, så har det varit ända sedan hon var liten. Men jag tycker själv det är mysigt, ljusstakar i fönstren och tända ljus mmmmmm mysvarning.

Ska nog försöka att åka hem till Sundsvall nästa helg och vara kvar 1 vecka och jobba i Norrland, skulle kännas bra, få vara med mina ögonstenar och även träffa min älskade lilla mamma. Sen måste jag till pappa i minneslunden och tända hans ljus.och lämna mina blommor på hans speciella plats.....pappa du finns i mina tankar varje dag "det vet du".


Ha en underbar fredagskväll!

Kramar i massor

/Susanne

En hoppfull onsdag!

Jag då var det onsdag idag och Albin har varit på sin andra omgång med cortison, fick en dos i går och nu imorse den andra. Maria ringer mig när hon är på väg ifrån sjukhuset och Albins värde är på 13!!!!!!!!! Ojjjjjjjjj........det var så längesedan hans värde var över 10 har ju pendlat mellan 0-5 hur länge som helst. HOppas,hoppas, hoppas att det är på väg upp. Hörde på min älskade dotter att hon var lycklig, nu kanske Albin kan ta av sig cykelhjälmen kanske iaf när han är inne.

Håller tummarna, hoppas och ber, Mormors lilla älskling kanske är på väg tillbaka........

Tiden går så fort

Ja då är det söndag och snart måste jag börja packa för att vända kosan till huvudstaden. En helg uppe i Sundsvall bara svichar iväg. Har plockat undan allt i stugan, täck rosorna med granris så dom klarar sig och plockat undan allt som inte skall vara framme i vinter. Varit inne i stan fram och tillbaka, vilken skillnad det är på puls här hemma. Man går på Storgatan och behöver inte trängas.....faktiskt ganska mysigt, hemma är man ju van att nästan halvspringa hela tiden fast man inte egentligen har bråttom. Var en sväng ut till Ikea och handlade värmeljus osv. Sedan styrdes kosan till guldklimparna. Maria och Andreas bjöd oss på middag och vi hade en mysig kväll tillsammans, pratade om Thailand och sol och värme..............känner att det skulle vara helt underbart att få åka iväg. Var ju 1 år sedan vi åkte iväg, har inte hänt på snart 10 år vi som brukade åka utomlands 3 ggr per år. Men mycket har ju hänt under denna tid så det har ju sin förklaring. Maria och Andreas håller på att planera en resa till Thailand nästa år och dom skall vara borta 2-3 månader........hur skall JAG klara det? Tycker att det är bra att dom planerar för dom behöver verkligen ha något att se framemot, och dom som vi älskar ju bara Thailand. Igår när vi var tillsammans så känner jag att Maria mår lite bättre, vilket jobb dom gör båda två. Hantera denna sjukdom och Albin, ja dom gör det helt sagolikt. Abbe har så mycket spring i sina ben, bus, hopp och energi och dom måste ha koll hela tiden inte lätt när en 3-åring har energi. Men dom fixar det bra, jag är så stolt över min dotter och hennes man Vilka Föräldrar dom är........helt otroliga.  Min dotter som har blivit vuxen och är så himla stark, underbar mamma, har ett fint hem, ja jag som mamma har ju mina barn som små..........*fniss* nej så illa är det inte men mamma och barn det kommer man nog aldrig ifrån...........Älskar dig Maria och dig Anna, det är som jag brukar säga blod är tjockar än vatten.  Vi har våra band och dom finns där........
Nej nu måste jag fixa lite ha en bra söndag!

Torsdag och imorgon Fredag

Hej hopp i Regnskogen!
Ja så då var nästan veckan slut, mycket att göra på jobbet .....massoooooooor.........men kul är det. Jobbar inte 8 timmar utan kanske 10-12 per dag.  Regnet strilar ner i huvudstaden och precis idag när man skall ha möte med 15 sekreterare, hade findag med håret och när man gick ut så vad hände, ja jag vet inte.....hahha men vad spelar det för roll med halvtaskig frisyr ;-)

Imorgon bär det i väg hem till Sundsvall, längtar man eller, jo det kan jag tala om att jag gör. Vill till stugan, hem till barnbarnen och till trogna staden Sundsvall........låter nästan som allsång på Skansen.  Men hjärtat är i Norrland och hemma i Sundsvall kommer att förbli så. En dag kommer jag att flytta hem så är det bara. Nu är hösten här och den gillar inte jag så himla värst, ont har man i lederna och mörkt, mörkt,mörkt. Så är det bara....Hösten är inte KUL!  Men snart är det julstämmning och då känns allt lite roligare. Tända ljus, julklappsbestyr, förväntan.....ja JULEN är härlig. Var på ett seminarium i går Kreativitet i Livet, ja vad ska man säga. Kändes så det var kurs 1 och det har man ju hört förrut men alltid kul att höra nån som snackar för brinnande livet om sin sak. Kanske fick man sig en tankeställer eller kanske inte.
Nej nu skall jag käka lite och prata med mina kära för att höra hur dagen har varit.

Pussen och Kramen

/Susanne

Hur vacker är man? Mormor älskling......


Lycklig!!!!! Som bara Albin kan vara.......


En helt underbar helg med mina älsklingar

Jag då har mina flickor åkt hem, lämnade dom vid centralen vid 10:30 och längtar redan efter dom. En himla mysig helg har vi haft och jag tror att dom alla 3 är nöjda. Maria och Anna har fått umgåts med varandra, shoppat fikat och bara varit dom två. Ebba har nog också haft mysigt, varit med mormor i Gamla stan shoppat och fått ont i sina fötter och varit på Globen och sett High School Musical on Ice, himla mäktigt värt sina pengar för dessa små tjejer som tycker om det och himla roligt för mig som mormor också. Albin har varit med Pappa och sett Timrå spela match.......det var också kul fick ju popcorn och choklad så¨killarna har nog också haft mysigt. Nu gäller hårt jobb i veckan och på fredag då styrs kosan upp till Sundsvall.....och till lill Pulken, har inte träffat Albin på jättelänge men då får vi kramas. Vad skulle man göra och man inte hade sina älskade barnbarn och barn, det är det  bästa i Livet. Tur att man kan skicka bilder i mobilen, Maria är duktig på det och det uppskattar jag, fick förra

Tisdagskväll i Malmö

Ja då har man gjort en resa från Stockholm till Malmö i söndagseftermiddag i hällande regn och ner till hotellet i Malmö. Upp tidigt och iväg till kontoret i Limhamn och jobbade några timmar för att sedan åka iväg till Simrishamn typ 10 mil för att ha kick off med jobbet. Kul var det, givande med alla arbetskamreter och uppgifter vi fick lösa och vilket ställe!!!!! Sköllen i Simrishamn hur vacker som helst lyrisk var man när jag åkte därifrån.........gå in och kolla på www.skollenhotell.se

89 mil sedan söndag eftermiddag tills jag kom till hotellet idag så det blir väl runt 160 mil på 4 dagar inte dåligt eller hur?
Nu sitter man på hotell och det är inte roligt, när man är ute och reser så är det 95% määäään och 2 kvinnor hur kul är det, ner och käka och upp på rummet igen och jobba. Ja roligare kunde man ju ha.
Men iaf imorgon möte med jobbet sen styr jag kosan HEM till Stockholm och mina älsklingar på torsdag....GUD VAD JAG LÄNGTAR EFTER MINA UNGAR!!!!!!!!
Så på torsdag står mamma och väntar på Centralen och där kommer dom .............ja, det finns inga ord jag gråter när jag skriver nu för jag längtar så efter mina barn och och mitt ena barnbarn.
Pappa Andreas och Albin kommer att vara kvar hemma i Sundsvall och mommo längtar också efter Pulken men vi syns nästa helg, så Ebba får ta med sig en krampåse  och små presenter från mormor när hon kommer hem.

Mindre än 1 vecka

Ja, då var det fredag igen. Och mamma har varit här åkte hem i onsdags, svärfar har fyllt 85 år och kalas imorgon fast han är så dålig. Och jag är jätte trött efter en tuff vecka och värre blir det, åker på söndag till Skåne och kommer hem igen på onsdag natt. ......men många mil i bilen men vad gör det !!!!!m Mina älskade ungar kommer på Torsdag!!!!!!!......................Gud vad jag längtar. Maria, Anna och Ebba kommer med tåget på torsdag. Mia och Anna skall nog shoppa men Ebba och jag skall på Globen på Lördag och se High School Musical on Ice................hoppas att Ebbis kommer att gilla det.

Sen hade jag tänkt ,vi tar tjejligan och går på Koh Phang Jang på Söder.................himelskt gott och mysigt. Längesedan jag harde mina älskade barn hos mig dom två tillsammans, mina flickor Anna och Maria........ÄLSKAR ER BÅDA AV MAMMAS HELA HJÄRTA!!!!!!!!
Andreas och Abbe skall gå och kolla på Timrå.....hímla mysigt Abbe bara pratar om det.
Längtar som bara en Mamma kan


/Susanne

RSS 2.0