Nu är hösten här och fixas skall det göras på landet

I helgen fixar vi till hösten



Hösten har även sin tjusning, men det känns även lite vemodigt. Men vackra blommor finns det ju fortfarande. Jag är spänd över hur det ser ut på landet. Kaos förmodligen iom att inte gräset har blivit klippt och inget rensat....................men det får man ta. Kommer förmodligen att rensa bort allt och sätta nya höstblommor ;-) Sån är jag. Om några timmar åker vi som jag kallar det för HEMÅT, ja Sundsvall är HEMMA kommer alltid att vara. Längtar så himla mycket till min mysiga stuga.


/Susanne

Tisdag och långt ifrån mina kära

Ja då var det tisdag, jag har själv varit på KS och tagit 5 sprutor!!!! tummar, fotleder och ena handleden huaaaa säger jag bara. Gjorde så ont så jag har fortfarande illamående men jag vet det går över. Finns dom som har det värre.

Abbe var ju och tog prover igår, mormors lilla hjärta han var ju lite ledsen men fixade det duktig som han är. Blir ju så när det är mer sällan han behöver ta prov finns ingen anledning varför han skall ta oftare. Familjen fixar det ändå.......är det 25-40 är ju i princip samma sak inget att  bli helt hysterisk för.  Men iaf hans värde var på 22 så inget dagis på länge.......suck för lilla skrutten som behöver det. Kompisar och bus lilla hjärtat.

Åker upp till landet på torsdag kväll och får mysa med mina godingar, ja livkvalite det kan man kalla det för.


Kom ihåg klaga inte på livet, ta vara på dom stunder som är och njut.................det är för kort för att vara missnöjd.



/Susanne

Augusti och lite höstkänsla

Ja då var andra veckan gjord, känns så tungt att sommaren snart är över var tog den vägen. Mycket har hänt sommaren springer ju bara iväg, varför gör inte dom andra årstiderna det jag bara undrar.
Ja denna helg blir jag hemma i Stockholm, är Midnattsloppet imorgon på Söder där min sambo skall springa och jag hejar på. Två arbetskamrater skall oxå springa och det är en folkfest på Söder kul.........ja lite.
Sen jobbar jag nästa vecka skall till doktorn och ta sprutor inte kul men det måste göras och sen åker jag upp till Sundsvall och får träffa mina goingar mormor älsklingar har inte träffat dom på 3 veckor......usch. Men jag skall försöka få med mig sambon och kanske kanske Ebba ut till skogen och  se om vi hittar några blåbär och kantareller.
Ja här i Stockholm är det lite kallare i luften det var 10 grader i morse men jag tror nog att det är runt 19 nu och solen skiner.

Ha en bra helg.

/S

Helgen som gått

Ja då har jag varit i Göteborg med mina två tjejer och sett MADONNA!!!!!! Vilken show, vilken upplevelse ja ingen kan fatta som inte var där. Jag har haft underbara dagar med mina flickor

Semester är slut och jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja då har man haft semester och måndag avlöpte och tisdag oxå verkar det som. Det är ju helt sjukt sommaren bara försvinner ju . Har ju inte ens badat i år, det brukar jag alltid göra men inte denna sommar. Hur skall man klara hösten och vintern det vill jag inte ens tänka på. Har redan ont, ont ont........men ska till doktorn i mitten på augusti. Men som Ledin säger Håll Ut ja det är det man får göra. Har ju iaf lite roligt att se framemot med mina flickor Maria och Anna. Som bara en Mamma kan. Och jag lovar det är inte alla mammor som får uppleva det!!!!!!!!!!!!!!!

Älskade ungar mamma längtar efter Er Båda så Himla Mycket!


/Susanne

En lång och mycket tung vecka

Har inte skrivit på länge men jag har haft så mycket annat att tänka på. Rune min svärfar dog i går kl 04:20 efter en lång kamp. Vi har suttit vid hans sida sedan i måndags och kämpat...............ja det har varit fruktansvärt. Så nu har ljuset och lågan för Rune slocknat. Våra minnen av dig lever kvar.

Kära svärfar sov gott!

/Susanne


RSS 2.0