Tisdags kväll i Malmö

Har precis kommit till hotellet efter en lång arbetsdag. Men det är alltid lika härligt att komma ner hit i Skåne denna tid, det blommar för fullt här och är så otroligt grönt och vackert. Ja man blir helt stum gud så vackert det är med magnolia.
Har precis kommit till hotellet efter en långarbetsdag. Är så himla mysigt att komma till skåne denna årstid här blommar det för fúllt och dessa vackra magnolia träd och all denna grönska. Man blir glad och lycklig av det. Skåne är vackert denna årstid vår och sommar. Är glad för att jag kan få uppleva det.

Ha en bra kväll!

//Susanne

Helt underbart!

Nu är nog mina små älsklingar på väg hem till mig! Lyckan är fullständig. Mys och Bus hela helgen.

/Susanne

Många barn med ITP

Idag i Sundsvalls tidning och Dagbladet så står det om en liten kille som har fått ITP och att det är anmält till Lex Maria. Ja som sagt, det är ju en svår sjukdom och som vi har fått berättat för oss så kan faktiskt en läkare under sin hela tjänstgöring i arbetlivet inte stöta på denna sjukdom. Ja det är inte lätt. Men tur iaf att det brukar,brukar,brukar gå över och gör det inte det så lär man sig att hantera denna kaosartatde situation.


Idag är det tisdag och på torsdag kommer Albin och Ebba till mormor i Stockholm älskade ungar vad jag längtar efter er båda. Då skall vi ha det mysigt hoppas solen kommer att lysa och att det blir varmt. Kanske vi åker till Järva Gård och kollar på alla djuren och sen skulle barnen få gå på Naturhistoriska och kolla på detta fina museum.

Tjollahopp alla så här på tisdagseftermiddan.

/Susanne

Lördag i Stockholm

Idag startade dagen 06,40 det är sjukt att man inte kan sova när det är helg. Men iaf så blev det frukost och sedan när kl var 10,15 så gick vi mot stan. Har gått hela långa dagen, från Solna, Vasastan, City, NK, Kungsträdgården, Gamla Stan och så upp till Söder. Var på Koph Phang Jang och käkade så himla gott och mysigt. Vi gick från 10,15 till kl blev 16,00  så nu är man trött och nöjd. Tror det eller inte jag hade inte en påse med mig hem.  Nu börjar alla turister komma till stan så det är ingen höjdare att vara där, trängas och stångkas runt.
Nej tacka vet jag lugnet........

Ha en skön lördag!

/Susanne

18 idag!!!!!!!!

Har precis pratat med Maria, Albins värde var 18 och inte under 10 gud vad glad vi är för det.  Maria märkte direkt i morse berättade hon att han var på mycket bättre humör idag. När jag träffade Albin i söndags så mådde han inte bra lilla prinsen mormors. När han har låga värden så orkar han inte ens med sig själv. Och på någon dag så kan det vända konstigt. Men iaf nu är värdet på 18 och det tycker vi är bra så nu hoppas vi att det ligger där ett tag eller mycket  gärna går upp.

Styrkekramar till alla!

/Susanne

Påsken och allt vad det innebär

Pust, ,,,,,nu är man inne på Påskdagen. Ja den här helgen har man haft fullt upp. Kom i onsdagskväll och tog det väl halvlungt på torsdagen, men sen så skulle vi flytta min mammas bohag från hus till lägenhet och även städa hela huset. Ja lillasyster och jag gjorde ett kanonjobb! Vet att du läser syrran ,  vilken avslutning vi gjorde ;-) Sen hade jag middag igår för mina barn och sina respektiva och lilla mamma. Hon är väldigt trött och slut men hon har gjort ett kanonjobb duktiga mamma. Har nu varit ute hos henne igen idag och vikt ihop säker en 40 st banankartonger som stod på uteplatsen. Men nu är det gjort och jag hoppas mamma poar på nu och försöker så gott hon kan, och hur hon vill ha det. Ingen annan skall bestämma det är ju faktiskt mammas hem.  Igå rnär Abbe kom till mormor så såg jag och Maria hade ringt att nu mamma är det inte bra, nej Abbe mår inte bra nu full i petekier och mår jättedåligt ledsen och nedstämd och då vet vi då har han låga värden. Min Maria är jätte trött stackars mammas unge, jag förstår dig när Abbe är så här så himla jobbigt för dig och Ante. Men på tisdag skall ni upp och ta prov men han ligger under 10 det gör han.  När skall det hända nåt...........??? Känns så himla hopplöst.......shit!
Men iaf har jag haft en himla mysig helg Ebbis sov hos mormor på långfredag till lördagen och vad mysigt vi två hade hon är så himla mysig mormors Ebba. Klok är hon och kommentarer så man håller på att fnissa på sig.  Själv har jag så ont så ont så ja vet inte hur jag skall fixa att köra hem imorgon. Men det ger sig säkert. Men så här det, ska man inte lyfta osv men gör det får man skylla sig själv. Så ikväll hoppar man i säng tidigt för att orka med resten.

tjollahopp!

/Susanne

En sån fin påskpresent

Idag har jag varit med mina älskade flickor Maria och Anna, dom överaskade verkligen sin mamma idag. Jag fick en sån himla fin påskpresent av mina flickor ett silverhjärta som det står Hope på som är handgjort och till detta hjärta följde det med en liten lapp och där stod.......

Man går igenom livet med många törnar, och hjärtat blir rätt tilltygat. Men det Finns alltid HOPP! Jag blev så himla rörd av detta och så himla glad. Vilka fina döttrar jag har.


Sedan blev det middag med familjen Persson, Abbe och Ebba var på topphumör det blev ju påskägg och presenter även till dom. Och min gamla mamma skall ju flytta från sitt hus så till henne har jag oxå varit idag, och imorgon går flyttlasset. Så för min del blir det städning av ett hus imorgon, nej nu skall jag hoppa i sängen så man är pigg och utvilad imorgon.

Kommer att somna med ett leende ikväll, säger det igen vilka fina flickor jag har är så himla stolt över dom båda.

Glad Påsk på Er och ha en mysig helg.


/Susanne

Sjukdomen ITP

Sen jag började skriva om Albins sjukdom ITP har det kommit kommentarer på bloggen. Precis som det var för oss så verkar många föräldrar och anhöriga helt utan information och vetskap om denna sjukdom. Men visst är det bra att man kan skriva på nätet. det verkar vara en del som drabbas av detta, för ett år sedan kändes det som vår familj var den enda.

Förstår många föräldrar som har små barn som drabbas av ITP, vi har gått igenom det så vi vet och lever med sjukdomen. Men man kan hantera detta oro och stress efter ett tag. Konstigt hur vi är som människor får vi tid på oss och får ställa våra frågor osv.....så kan vi hantera dessa orosmoment.  Snart går Albin in på 1 år av sin sjukdom och som en mamma frågade så ja Albin är klassad som kronisk men iom att han är liten så kan det bli bra. Så vi alla hoppas och håller tummarna. Nu har ju hans värden gått upp och förra veckan var dom på 75, ja det har ju inte hänt förrut så vi är glada för vår lille prins skull. Nu kan han ju få leka som en  vanlig 4-åring och inte behöva ha cykelhjälmen på sig och kunna vara och hälsa på dagis kanske lite mer.  Det är lite konstigt att det inte finns mera information om denna sjukdom och kontaktvägar för Er föräldrar men så verkar det ju vara med vården som vi har idag.

//Susanne

Sol och ledighet

Ja då var det lördag, är hemma i Stockholm och solen och värmen har kommit. Vaknade i morse med värk i alla leder men jag skall inte klaga finns så många därute som har det så himla svårt så detta är en baggis finns ju mediciner. Idag skuller Maria och Andreas och Albinoch Ebba åka till Pariadisbadet,och vad hände jo Albin kräktes så efter ett antal mil så vänder dom om. Jag tror Abbe blev åksjuk hade lite känning av det när han vara nere hos mormor och åkte bil . Men efter någon timme så åker dom igen upp till Övik, och Abbe och Ebba har badat och skrattat....när Mia ringde nu var dom helt slut han har åkt alla kanor och badat.......älskade så ungar......vad mormor längtar efter er. Men nu har Abbe lite petekier i ansiktet men det var nog för han har kräks. Hoppas att det är det så inte värdena går ner igen.

Ha en underbar helg alla och ta vara på stunden


/Susanne

RSS 2.0