Lång vecka och äntligen fredag

I morse vaknade jag kl 5 och har hur ont som helst i mina händer, utsidan på händerna och det stålar ut i mina lillfingrar. Upp och duschar fixar till mig och tror att det skall gå över, som jag alltid gör. Men när jag kommer till jobbet så kan jag nästan inte skriva på datorn........skit!!!!!!!!! vad händer med mina händer?

Har försökt hela dan att kämpa på och vid lunch så kunde jag inte ens skära min mat, tur man har goa arbetskamrater. Jag har så himla onnnnnnt!!!! Har nu kommit hem ja och vad ska man säga man har ju fel i huvet, av ren vana så börjar man styra upp för middan, ja och det fixar man ju.  Men nu så fixar jag det inte sitter och skriver med mina pekfingrar har aldrig gjort det och det är stora problem.

Imorgon så har vi Stockholms Marathon min sambo Igge skall springa och han är duktig, jag lovar. Han kommer förmodligen att springa på runt 3 timmar. Jag kommer att linka runt och heja men just idag är jag inte på topp men det fixar vi imorgon.  Men som sagt det blir en tidig kväll och jag måste käka medicin inte roligt för jag vill inte stoppa i mig massa skit.

Ja livet är inte alltid lätt............

Känner just nu att allt är inte så himla kul krav, krav, krav ifrån alla håll och jag fixar inte det just nu. Mår inte speciellt bra själv men det trycker jag undan och kommer att få surt av sedan jag vet.

Snart fyller man år och just nu känns det inte som att det är kul äns. Nej hur roligt är det att bli äldre och jag har inte tid. Men iaf så kommer vi att åka söderut och sola och ha det bra en vecka. HÅLL UT som Tomas Ledin sjunger.................och jag gör just det HÅLLER UT!!!!!!


Tänker inte avsluta med något käckt eller med visdomsord.................orkar inte det just nu.

Albin snart 4 år med Singha!


Onsdag och många tankar tillbaka

Har precis suttit och läst min egen blogg!?!?!?! Vilken resa som alla vi i familjen har gjort. Ja inte många som tur är behöver gå igenom detta, många barn drabbas men blir friska ganska fort Lyckliga Er Alla! Sitter och tänker tillbaka hur min dotter och familj har haft det, ja det har inte varit roligt men jag tror att alla i familjen och vi nära har lärt oss ett och annat. Idag tar jag inte något för givet, aldrig det skulle jag inte göra. Jag vet hur fort allt kan förändras. Men jag är lycklig ändå för dom små siffror som visas är det är 10 ja då kan vi alla vara lite lugna.

Siffror och värden har vi levt med i över 1 år. Ja jag säger bara det vad tiden går fort och hur man kan hantera saker och ting.  Men för MorMor är ALBIN DEN STÖRTA HJÄLTEN SOM HAR GÅTT IGENOM ALLT DETTA ÅR!

 Så ni som har barn som är snoriga,´feber och gnälliga barn och inte kan jobba, tänk till ett ögonblick...........................................livet har NI HÄR OCH NU!

Pengar och jobba är inte allt, när sjukdom kommer så finns inget som kan ersätta för att bli frisk, en liten tankeställare.

Tisdag och många händelser

Ja idag har det varit tisdag, jobbat hela dagen och iväg till min frissan och klippt mig och gjort slinger..........Gud så himla skönt.

Var ut en sväng till dom små älsklingarna och även dom stora. Hela tjocka släkten samlad hos Perssons, det är sånt jag saknar hemma i Stockholm. Där gör man inte sånt som att bara komma en stund och dricka kaffe, där skall man bjuda in folk flera veckor i förväg med hela kittet.........suck säger jag bara. Jag gillar att folk kommer spontant det är jag van vid.

Lill fisen Albin har ju varit och tagit prov idag...............och det var på 22! Känns skönt att det inte är nere på 10 nu när vi skall åka iväg på semester tillsammans. Han går ju mer sällan nu och tar sina prov, och det är ju bara skönt för han har ju tagit varannan dag, 2 ggr ivecken 1 gång i veckan hur länge som helst. Men när det nu är mer sällan så glömmer han ju den lilla stackaren och blir ledsen och jag förstår honom hur roligt är det med stick i fingret. Men han är så duktig mormor lilla hjärta.  Men ikväll så var humöret på topp hos honom, han hade varit och sett huggormar på Norra Berget och det var spännande, sen kom Albins favorit Mattias Moster Annas blivande sambo. Albin bara myser när Mattias kommer och dom tycker om varandra båda två. Så himla glad att Mattias har kommit in i Annas liv en jättefin kille. Står med båda fötter på jorden och min Anna mår så bra och verkar lycklig. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som kan vara uppe i Norrland och jobba och få träffa min underbara barn och barnbarn.

Ha en underbar kväll.

/Susanne

Lördag och fotbollsmatch i Matfors

Ja som stolt mormor har man varit i Matfors och kollat på Ebbis, gud så duktiga dom är. Fast dom förlorade så var dom glada ändå, när spelar vi nästa match frågar dom? Ungar ja dom är helt underbara. Ebba är nu med mig i stugan stora tjejen och hon har berättat många saker......;-) många fula ord sägs i skolan som måste försklaras och som hon är mitt lilla hjärta hon är lill gammal. Mormor alla fula ord som jag säger nu så skakar jag och tycker att det är hemskt hon vet, mitt lilla hjärta.  Ebba är inte en tjej som säger saker som är dumma eller uttrycker sig dåligt det har hon inte gjort någon gång lill tjejen våran.

Abbe han sprang runt i Matfors och kickade boll vilken kille han är men fullt medveten om sin sjukdom. Han har ramlat några gånger och det första han gör är att kolla sina händer om det blöder men vi har akutväskan som alltid. Och Abbe är lugn så länge det inte kommer blod.

Mina gulliga BarnBarn det är det bästa som jag har. Ebba och Albin Mormor älskar Er båda.

ha en mysig lördag alla.

/Susanne

Min dotters födelsedag

Ja idag fyller min dotter Maria 31 år, det är första gången som jag inte är hemma och gratulera henne så det känns vill jag lova. Älskade unge, Mamma älskar Dig!
Men jag kommer att åka hemåt imorgon kväll och kommer med present för jag vet att Maria vill ha det  hon är ju som alla andra barn PAKET OCH PRESENTER DET ÄR LIVET!och jag kommer att att vara hemma i Sundsvall över en vecka. Albin fyller ju 4 år den 22 maj så då är mormor hemma i Sundsvall. Denna vecka har varit allt för taskig........har knappt kunna förflytta mig för mina j-la fötter......denna sjukdom som jag har är inte rolig när man vill så himla mycket, och som man får sota för när man har hållt i gång. Ja ja jag skall inte klaga, det finns dom som har det värre. Man får trösta sig med det, men det som inte är roligt är att jag nu har fått ont i mina handleder och underarmar har jag inte haft förrut så man får bara hålla tummarna att det går över.  Men iaf så lyser solen i Stockholm och det är ganska fint väder här nu skall jag åka till sjuka svärfar för att säga hej iom att jag inte träffa honom på över en vecka. Och under den tiden så kanske han somnar in.

Tänker på dig Maria mammas födelsedagsbarn idag!
Kramar
Susanne

Torsdag och många händelser

Ja då var det torsdag, och här är det full rulle. Ja denna vecka är händelsrik både på glatt och ledsamt. Min gamla svärfar är jättesjuk har kommit hem från KS idag och jaghar varit där och hjälpt till med trygghetslarm och hemsjukvård. Ja det är inte lätt att vara gammal och sjuk. Lite roligt iaf att jag kommer att boka en resa för mina barn och mig när jag fyller år 1 vecka runt midsommar......till Cypern.....gud så härligt! Det behöver alla.
Lite annat ledsamt har hänt med det tänker jag inte nämna här, men som jag alltid har sagt som man vill bli behandlad så behandlar jag andra. 
Men förmodligen så går man stark ur allt och det vet jag att jag gör, det har jag alltid gjort. Men mina kära det är det viktigaste.

Ha en underbar torsdag och helg.

/Susanne

Lördag i stugan

Ja idag vaknade jag med huvudvärk, och tjock i näsan attans för pollen. Fryser och mår urk. Har krattat lite men så fort jag är ute kliar det i ögonen och snoret rinner. Har till och med hunnit med att sova i 2,5 timme inte vanligt när det gäller mig. Men jag tar det lugnt förmodligen efterdyningar efter tuffa veckor brukar bli så. Det är bara att ta det lungt.

Ha det gott!

Från klena mig!

RSS 2.0