En droppe kan betyda så mycket för oss!

Kanske inte för alla men för Albins familj och vi andra så är detta viktigt ewn bloddroppe säger så mycket för oss. Ni andra kanske inte förstår men för oss är det ett faktum och en verklighet.. Idag har Albin varit och tagit prover .....igen. Inte kul för denna lilla älskling.........mormors allt. 38 mil ifrån och jag vill bara vara där. Min älskade dotter ringer och säger mamma det är lågt, hon kan ju det här och vet. Efter några timmar får vi besked. 10..........................det är inte så kul. IGEN, IGEN, IGEN..............vad ska hända för att Albin värde går upp????? Nu behöver Albin och Maria komma bort,  komma ner till mormor i Stockhom få åka tåg och bara byta miljö det är vad dom två behöver för att det skall hända något annorlunda. Ja så blir det. Älskade ungar.................jag längtar efter ER ALLA, EBBA,ALBIN, MARIA,ANNA och sjäklart ANDREAS!

Kanske om 1 månad eller 2


Sjukdomen ITP

Den drabbar både vuxna och barn. Men barn har större chans att bli bra av denna sjukdom inom cirka 6 månader.. Trombocyt värdet i blodet blir väldigt lågt och risken att börja blöda är stor. Enligt forskning är man pojke och är liten så är chanserna stora att man blir bra. ITP kan man få utav många och långa virusinfektioner, halsfluss, öroninflammationer osv. Det finns olika behandlingar som Kivovig ,immunglobuliner cortison och en hel del andra behandlingar. Mitt lilla barnbarn har fått allt detta med inget har hjälp, två benmärgsprov har han även fått gått igenom och dom båda var bra som tur var.
Vi håller tummarna Kent att din son skall bli bra. Vill ni så kan ni kontakta min dotter Maria 070-6166661, även hon har en blogg

mariacpersson.blogg.se


/Susanne

Något att läsa och tänka till efteråt

Lite tips läs
vimmelmammans.blogg.se
googla på birro och läs hans blogg om sin son MIno
Finnjonna och hennes kamp för att bli mamma till ett levande barn

Tänkvärda bloggar som alla behöver läsa och inte bara tycka synd om sig själv
Oerhört starka människor som skriver om sina liv..................läs dom och tänk till.

/Susanne






Till Christel och mormor Brita

Hej på Er!

Hoppas ni mår bra och allt är som det ska. Ni som vi också kanske längtar lite efter våren. Här har det varit så himla kallt med det kanske det har varit i Finland också.

Jo Albins värden har gått upp av sig själv utan behandling. Han blev förkyld och fick feber så det kanske var det så kickade igång allt. Vi håller tummarna för vår lilla superhero. Till veckan skall dom upp och ta prover igen så då får vi se om det håller i sig. Bakom alla moln så kanske det finns en sol........vi alla i familjen håller tummarna.


Tack för att ni läser bloggen!

Många Kramar till Er Alla!

Mormor Susanne

Alla hjärtans Dag

Ja det det har det varit idag och igår. Ebba fyller 8 år idag men vi firade henne igår, för idag skulle hon ha kalas för alla kompisar. Jo då skulle hon vara ute på Alnöbadet, med 12 kamrater och lillebror. Andreas och Maria har hyrt hela badet så det kommer att bli mysigt. Har nu varit uppe i Sundsvall sedan i tisdagskväll och dom här dagarna har bara svischat iväg. Har varit med Maria och Abbe uppe på sjukhuset och tagit prov, och nu ligger det på 39 jipppieee. Kankse kanske vi håller tummarna. Jag har varit med Ebba i klassen några timmar och varit hemma och passat Abbe så himla underbart att vara med de mina. Igår när vi hade kalas för Ebbis så sov jag över där mys, mys. Anna kom sen när hon hade jobbat klart och då var klockan 20:20 men Ebba var vaken som tur var. Känner att jag inte hinner med att träffa alla, Anna har jag inte hunnit med, inte mamma heller och inte Mia heller..............skit.......tiden bara rinner iväg och man har ständigt dåligt samvete.  Men när jag kom tillbaka till stugan har jag dammsugat, dammtorka, bäddat rent i sängarna, tvättat lite och nu brinner brasan.
Ja som sagt idag är det alla hjärtans dag..............har jag någon som bryr sig om mig?....................Hmmmm jag vet inte ingen som verkar bry sig.  Många tankar har man.......


Lite ledsen
Susanne

En söndag i Stockholm

Ja idag har inte hänt så mycket, vaknade kl 5 av att en idot i huset skulle bada, hur smart är man? Själv har jag inte gjort mycke idag dimma skit och i Sundsvall snöar det Gud vad jag längtar. Anna har varit ute på landet och kollat oplogat!!!!!!!!!!!!!!!!! Men nu har jag ringt så när jag kommer på tisdag så kan jag köra in bilen iaf.  Jag längtar efter snöööööööööööööööööööööööööööööööö.

Jag vill ha vår

Kan någon skicka solen till oss, här i Stockholm är det som ett lock över himelen. Jag vill ha vårrrrrrrr NU!

/S

Snart.....snart .....snart.....snart

Kommer jag hem till Sundsvall. Har aldrig varit borta från mina små så himla länge. På tisdag åker jag upp och är kvar tills på söndag.....GUUUUUUUD vad jag längtar efter mina små troll. Kommer att följa med Ebbis till skolan och vara där med henne. Så himla roligt att få vara med och se hur hon har det i skolan. Mommos lilla hjärta som fyller 8 år på alla Hjärtans DAG, och det är hon ju också vårat hjärta i hela familjen.  Har ju blivit stora tjejen 8 år jag fattar inte kommer aldrig att glömma den dagen hon föddes. Jag var den stoltaste och gladaste, lyckligaste ja finns inga större ord än vad jag kände då. Jag hade blivit mormor till världen sötaste flicka och skulle heta Ebba, ja nu har åren gått och hon är fortfarande världens sötaste flicka och jag är den stoltaste mormor som finns.  Hon är omtänksam, klok, en sann vän, en fin stora syster mot sin lillebror och hon älskar sin mormor. Ja mitt hjärta är fullt, det kan ni ju förstå........


Se upp i vintermörkret men jag har iaf min två små ljus Ebba och Albin

Mormor Susanne

Så himla orättvist så himla ledsen och ja arg

Ja då har Abbe varit och tagit prover igen, har nu haft uppehåll i två veckor. Han var ledsen när han skulle ta blodprov och så blir det nog när man är liten och det går många dagar emellan, han hinner glömma det gör ont och blir läskigt. Fick besked nu i eftermiddag att nu ligger värdet återigen under 10!!!!!! Maria har det jättejobbigt, hon känner ju sitt barn och det är nästan kusligt när dom tar provet så kan hon nästan alltid pricka rätt sa i morse det är under 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad är detta för sjukdom.....känner hopplöshet, förtvilan......ilska ja det finns inte ord. Inte roligt att höra sitt barn och sitt älskade lilla barnbarn ha det så här. Som jag har sagt tidigare.....vad  kan jag göra....................säg det åt mig så gör jag allt för min lilla Abbe, men ingen  verkar ha en förklaring eller strategi...........ja ja
Så nu gäller hjälm för Albin igen, varför, varför skulle han drabbas så orättvist. Nej nu måste de thända nåt, det har snart gått 1 år, ja ingen, ingen fattar vad mina kära går igenom.


/Susanne

RSS 2.0