Vad är LYCKA?

Att få BARN
Att få BARNBARN
Att få vara frisk lite iallafall
Att ha ett jobb'
Att ha vänner
Att känna sig älskad
Att ha ett hem
Att kunna äta sig mätt
Att inte vara rädd att det skall bli krig
Att vakna på morgonen och kunna se en ny dag och kliva ur sängen
Att respektera alla människor runt omkring mig och förstå att vi alla olika
Att komma ihåg alla minnen sen jag var liten och vara lycklig att jag har haft en bra barndom
Att leva här och nu


Och jag hoppas att det kan få fortsätta så......


//Susanne

Söndag i Stockholm

Hur kul är det när det bara regnar och regnar. Håller precis på att kolla resor. Blir nog till Mallis och Alcudia tror att det skulle bli bra. Den här helgen har inte varit kul, har knappt  varit utan för dörren regn regn regn, och hemma i Sundsvall är det snö snö snö oooohhh vad underbart. Är det vinter ja då skall det var det. Har  bakat och gjort fiskgryta nu har jag inte ätit rött kött på 3 veckor och jag tycker det funkar bra. Käkar fisk så mycket jag kan och även skaldjur. Ett tips från sköterskan när jag fick mina sprutor. Ja jag tror det funkar. .....men man kan kanske käka rött kött någon gång.Känner mig bättre är lite piggare har inte så himla ont längre och det är ju bra. Nu vill jag se solen.........ja jag är en sommar människa så är det älskar när det är varmt, grönt och blommor ja då myser jag bara. Ebbis fyller snart 8 år fattar inte att mitt lilla barnbarn har blivit så många år, kommer ihåg när hon föddes ja då var jag det stoltaste och mest rörda människan i denna värld. Hur vacker var hon, finns ingen skala för det, och sen kom lille Abbe. Ja det kommer jag aldrig heller att glömma, åkte från Stockholm tidigt på morgonen för jag visste att det var på G. Jag hann till Hudik och då ringer Maria, mamma  det blev en POJKE!!!!!! Fattar Ni, nej jag trodde inte det var sant satt i bilen och mina tårar bara rann ner för kinderna utav LYCKA. Jag hade blivit mormor igen och fått ett till barnbarn som var en pojke. Stoltaste mormor finns inte jag har EBBA och jag har ALBIN min två älskade älskade barnbarn och kanske kanske kommer det fler det vet man aldrig. Men dessa små som jag har en som har snart blivit stora tjejen och går i skolan och hon är en sån fin människa lillla Ebba mormor älskling som har en speciell plats i mitt hjärta och sedan Hero man Abbe ja ni fattar nog inte men jag är den rikaste människan i världen som dessa två.


Tänker på dom båda och ler av lycka!


/Mormor


Slutet på Januari...............och tulpaner

Ja då är man hemma i Stockholm igen. Pust stånk och stön......men hemma är skönt inte roligt att ligga på hotell. Idag har det varit en dag med massa möten har nog suttit i telefonen i 5 timmar men mycket har blivit gjort så är det när man jobbar på distans. Tog en snabblunch ner till Solna Centrum köpte 30 tulpaner och ginst................oooooohh jag älskar det, då känner jag att våren är på gång. Ta i alla dessa tulpaner och det bara frasar i dom och luktar.........ja för er som inte visste det redan så ÄLSKAR JAG BLOMMOR.
Försöker nu få ihop min kalender. Längtar så oerhört efter mina ungar Mia, Anna, Ebba och Albin ja jag har ju inte träffat dom sedan Jul det är inte klokt. Måste åka upp till helgen, så är det bara. Syrran kommer ner på tisdag för att sova över för sedan åker hon till Thailand till sitt nyinköpta hus och skall vara där i 1 månad, hur avvundsjuk är man ....skala 1-10 jo typ 9,5 men jag skall åka iväg det ska jag  och ungarna skall med vi firar min födelsedag utomlands det vill jag och det skall vi göra om Abbe är något så när frisk.
Abbe har nu pendlat i värdet från 123, 30 och idag 17 men som sagt som jag tidigare har berättat så lär man sig. Ja det skall väl inte jag säga men Maria och Andreas lever ju med detta och Mia sa nu idag senast ja men Mamma det var ju bra att det var 17, det ligger ju inte under 10!!!! Det känns ändå positivt att dom kan se det så och jag känner lite att dom har ändå blivit trygga i sjukdom fast värdena är låga men dom vet att man kan leva med det. Dom är så himla duktiga mina ungar......ja Anna måste jag också nämna hon fixar och donar med jobb, och kanske kanske ja vad vet jag pojkvän kanske. Finns han med i bilden så vill jag nog ganska snart få träffa honom också, men som Anna säger. Jag tar det lungt och känner lugnet Mamma.  Hon är go hon.....

Från Mamma/Mormor
//Susanne

Tisdagen 20/1

Ja då är man framme i Götet, har nu avverkat Karlskrona, Malmö och nu på eftermiddagen styrde jag kosan till Mölndal. Jag säger då det hur miljövänliga är vi.......det är som ett ljusband med långtradare från Malmö hit upp till Göteborg. Har nog kört om ett hundratal, detta är ju inte klokt och det är inte svenska långtradare tro inte det............
Startade på eftermiddagen efter kl 16:30 och det var snorhalt.........ja vi norrlänningar är ju van vid vintervägar men här nere är det blankis på MOTORVÄGEN.......lugnade ner sig lite men när jag kom till Varberg då blev det skit igen regn, underkylt inte kul.

Håll i ratten!

/Susanne

Gråa Januari

Ja, då har man fått två sprutor corti i vardera händerna. Inte kul men det kanske bli bättre. Vänster är värst så den kommer jag nog att ha lindad kan knappt röra handen men skriva kan jag ;-). Ja man försöker ju vara den starka men ingen, ingen har frågat mig hur det har gått förutom Igge då, fast min mamma visste syster osv. Sov nästan inget i söndagsnatt och det gjorde djävulskt ont men som sagt, man är inte den som klagar det kanske är fel det vad vet jag.
Hålller just nu på att surfa runt på diverse sidor jag måste få åka till värmen så är det bara har inte varit utan för Sveriges gränsen på 1,5 år.........................inte klokt!. Jag jobbar ´ju med en pilot som kör SAS plan och han har varit i ZanZibar och det skall vara helt underbart......kollar runt lite Maldiverna,Thailand eller Hawaii eller kanske Zanzibar vad vet man. Min vänninna har precis bokat Thailand i oktober........men men det kan bli en nitlott......regn har det varit nu i 2 år den tiden. Men hoppas dom får det fint dom kommer att vara där vi har varit Kata Beach helt okej framförallt när det är första gången. Men till Phuket vill inte jag igen har varit där 3 ggr och det får räcka.
Men man fyller ju 50 år nu i sommar så kanske, kanske det blir något annat  ja det vet man aldrig.
För att återgå till verkligeheten så har nu Albin tankat corti igen....värdet var över 50 idag så kanske det går uppåt det håller vi tummarna på. Dom kommer att åka upp till fjällen Vemdalen med sina vänner mysigt för dom tycker jag men jag längtar varje dag varje timme varje minut efter Ebba, Albin, Maria och Anna. Det är dom käraste som jag har inget kan ta det ifrån mig, stolt som jag är som mamma och mormor.

Älskar Er Ungar!

/Mamma

Dom två små i mitt liv!


Nytt år och ny dag

Ja då är vi i 2009, lite svårt att lära sig skriva 2009 men det tar en vecka sen är man inne i det. Min nyårhelg blev lugn har nog aldrig tagit det så lugnt någon gång jo när barnen var små.  Är ju hemma i Solna igen här är det kallt men ingen snö..... har jobbat alla mellandagar men allt har varit lugnt inte många som jobbar dessa dagar. Känns helt okej att jobba för man sliter ju inte ihjäls sig, men i mitten på januari drar det igång för min del igen......åka runt cirka 200 mil på en vecka osv........

Älskade barnbarnet Albin är sjuk har 40 graders feber och är förkyld.....första gången sedan han drabbades av ITP i april, kanske, kanske det vänder dom har ju sagt att om han drabbas av en infektiion så kan det vända. Men behandlingen av kortison är nu uppskjuten han skulle få den till veckan men dom skjuter på den 1 vecka till. Onsdag till veckan skall dom upp och ta prov..........................så jag HOPPAS;HOPPAS;HOPPAS.....att värdena är bättre. Men annars så känns det helt underbart har haft en underbar jul med mina Flickor och mina älskade ungar Ebba och Albin. En vecka uppe i vinterlandet, ja jag är ingen älskare av vinter, men är det vinter vill jag ha SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Sköt om er!

Kram Susanne

RSS 2.0