Det är ljust det är gult och jag känner mig lycklig

 Ja precis så här känner jag mig, jag ser ljuset i tunnelen. Albin värde har gått upp är på 75, jag tror inte det är sant. Jag är så glad lycklig känner mig euroforisk........(hur nu det stavas ;-) Men glad för mormor hjärta. Han har fått vara på dagis och busat och lekt......älskade lilla barnbarn äntligen....äntligen! Nästa onsdag åker jag upp och kommer att få träffa guldklimparna längta så himla mycket, som bara en mormor kan men dagarna går fort. Nu börjar det bli bättre väder idag har det varit 12 grader plus i Stockholm så kanske är våren på vägen vi får hålla tummarna.  En stressig vecka är det nu och på torsdag styr jag kosan till Götet med möten och hem i bilen tillbaka till Stockholm på fredagskväll. Men har man något att se framemot så går det bra.

Nu är det snart på så köp massor av påskliljor och plockavidekissar himla fint. Njut av dessa vackra blommor.


/Susanne

Albin


Uppe i Sundsvall och tack alla Ni som skriver och läser

Hej Alla!

Vill börja med att tacka er alla som läser och skriver kommentarer, finns många som läser men ej kommenterar. Men tack iafall till er också ;-)

Ja nu är jag uppe i Sundsvall och det kallar jag hemma, så konstigt det kan vara har bott i Stockholm i 10 år nu men hemma det är Sundsvall, och förklaringen ja det är mina barn och barnbarn.  Som många redan vet så har Abbe varit sjuk hela veckan ordentligt sjuk och är det fortfarande jätteförkyld och febrig och hostig. Så hemma där har det varit en tuff vecka. Abbes värden är nog jättedåliga för Maria säger att han är full i petikier, tom i sina ögon......huva mormors hjärta. Men som sagt det är inte så mycket att göra just nu med Abbes ITP, provtagningar osv som vanligt och om 2 veckor så ska dom träffa doktor katarina och höra vad dom nu har för plan.
Verkar vara många barn som drabbas av denna sjukdom ITP det märker man när man har en blogg. Och roligt att många barn svarar på behandlingen, det ger ju ett ljus ändå i mörkret och rädslan. Denna helg uppe i Sundsvall skall tillbringas med mina barn och barnbarn och bara vara. Anna min yngsta dotter kommer ikväll och gud vad jag längtar efter henne många veckor sedan vi var tillsammans, sedan kommer nog Abbe och Ebba ut till mormors stuga imorgon så vi får busa och vara ute i snön och solen om nu inte Abbe är sämre. Snart är det april och då går Albin sjukdom in på 1 år, men vi ger inte vi kämpar vidare.

Kramar till er alla!

/Susanne

Ny vecka och provtagning

Ja då har Abbe tagit prov igen. Då gick solen imoln igen......under 10 och han som skulle få gå och hälsa på dagis denna vecka!!!!!!!!!! Tur att inte Maria har pratat om det, så han längtade för mycket.
Ja vi alla börjar bli härdade och detta lilla hjärta som inte skall kunna få ett bra värde som håller i sig. VAD SKALL MAN GÖRA??????

Ska det börjas om med pulscortison nu eller, gud vad jag blir ledsen som mormor.............och dom som förälder. Vilken tur i allt att vi har haft 5 mysiga dagar iaf och bara fått rå om varandra. Kan vi få lite solsken och sol så vårat hopp kan byggas upp igen.

Ta vara på dagen och dom små liven som ni har här i livet, det är det käraste som vi människor kan ha.


/Susanne


Söndag och Lycklig

Japp då har Abbe och Maria åkt hem. Vi har haft 5 underbara dagar tillsammans. Hur härligt som helst. Vad vore livet utan barn coh barnbarn jo total torka...........nu är jag laddad med massor av positiv energi. HÄRLIGT!!!!!!!!! Vår lilla Abbe är rolig han, imorse när vi höll på att göra oss klara säger det lilla trollet........Mommo kommer du att bli ledsen nu? Jag frågar honom för att du skall åka hem? Jaaaaaaaaaaa, säger han. Nej mommo blir inte ledsen. Nej det blir du inte för vi ses snart igen........är dom inte för gullig så säg.



Ha det underbart denna söndag.

/Susanne

Imorgon kommer lilla hjärtat

Ja som jag har skrivit förrut så kommer Abbe och Maria imorgon med tåget. Så himla mysigt att få rå om denna lilla busunge med så mycket bus och tok. Och även för Maria att få komma till mamma. Vi skall ha så himla mysigt.
Igår var värdet 26 jjjjjjjjjjjjjiiiipppieeee, det trodde vi inte men så är det. Idag i Stockholm så har det snöat....och snöat och gör det fortfarande. Och jag som sa till Mia Abbe behöver bara jacka och jeans jojojoooo. Vi har vinter idag. Men det kommer att går bort. Imorgon kommer jag att jobba, och sedan hämta min älsklingar på tåget. Fattar NI den LYCKLIGASTE MORMOR SOM FINNS I DENNA VÄRLD ÄR JAG IMORGON!!!!!!
Hade hoppats att kanske Andreas och mommos andra Älskling Ebba kommer i helgen men dom vill nog ta hand om varrandra. Men jag är så lycklig att jag får ha dessa två hos mig.

En Lycklig, lycklig

Mormor

Om 8 dagar

Så kommer Albin och Maria ner till mig. Albin skall få åka tåg första gången så det blir nog mysigt. Sen har jag planerat om han vill att åka ut till Tom Titts i Södertälje. Tror att Abbe skulle tycka det vara rolig, och jag är nästan säker på att det blir en tur till Junibacken...........kan det bli 20:e gången......;-) men vad gör man inte för dom små jo allt.
Det har ju skrivits en del på min blogg om sjukdomen ITP och även kommit kommentarer, och ja jag vet eller rättare sagt vi alla i familjen vet. Man skall se hur barnet mår. Men ligger man konstant på ett värde under tio och inte vet exakt vad det är om det är 2 eller 7 eller 10 ja då är det inte lätt. En del barn som sagt är ju låga först och sedan stegras värdet.......lycka för dom! Men för vår lilla Albin så är det inte så.  Efter otaliga behandlingar så reagerar han inte på något så nu är beslutet vi avvaktar. Det är nog inte så många barn i vårt land som har det så, enligt vår sjukvård som vi har kontakt med. Har man värde över 25- och uppåt ja då kan man gå på DAGIS det skulle vara lycka för Albin. Har ju inte varit på dagis sedan 28 april förra året.  Maria skall försöka komma i kontakt med den doktor här i Stockholm som är proffessor på detta så vi kan komma dit och träffa honom, det är ju ändå han som har var den läkare som på slutet har bedömt Albins sjukdom och behandling så det blir nog bra, han har sagt även att han vill träffa Albin och Maria själv.
Men vi deppar inte för det, vi kämpar och håller ihop som Albin säger Pulken mommo han är inte falig han är snäll. Vi alla är en Pulken familj som kämpar och är glada, men vi tar vara på våra stunder här och nu. Ebba går ju nu i skolan så hon får vara med pappa Andreas dom här dagarna och jag vet. ......Ebba kommer att vara nyfiken kommer mormor att skicka med mamma något hem...........och det vet hon ;-) älskade unge!
Men nu är det slut för idag från ett grått stockholm, men jag har iaf sol i hjärtat.//Susanne


RSS 2.0