Älskade hjärtan

Ja då har Abbe varit och tagit prov igen......................det var på 27, som vanligt väldigt lågt. Men men så är det. Han kan inte vara på dagis och familjen kan inte jobba och vara som vanligt. Men det har gått 1,5 år nu snart och vi är vana. Vi klagar inte ...........nej det finns dom som har det värre. Fast våran lilla PRINS skulle kunna ha det mer roligt, gå på dagis och busa med sina kompisar ja det är inte många som förstår. Men vi har lärt oss.  Abbe är så himla duktig säger inte nåt när man ska ta blodprov, och huvva mormor gillar inte det man HAN ja barn är helt underbara man finner sig i situationen. Älskade Älskade Lilla Barnbarn mormor längtar efter Dig och Syster Ebba.
Och denna skit sjukdom hoppas jag på kommer att läka ut, för din skull Abbe som har så mycket spring i benen och massa fantasi och lek.


Mormor älskar Er!

/Susanne

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har inte läst din blogg förut men fastnade direkt när jag såg att du har ett barnbarn med ITP. Vår 4-åring har haft ITP i ett halvt år nu och ligger hela tiden på värden mellan 20-50. Har eran prins fått/får nån medicin?

2009-09-30 @ 21:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0