Livet blir inte som man alltid vill

Har precis pratat med min dotter,Albin reagerar inte så bra på behandlingen. Dropp med cortison och ändå går inte värdena upp. Men hoppet är ju det sista som man ger upp. Lilla Ebba mormor älskling också har det inte roligt på skolan, har börjat i första klass och det är inte roligt, bråk, stojiga barn, hot.......osv. Vad lever vi för värld? Att skaffa barn och få barn är ett åtagande som man har hela livet, tänk på det barnen som vi får är en GÅVA och inget som vi kan ta för givet, alla får inte det så vi andra ta vara på det, det är det käraste vi har.
Tänker på mina barnbarn och barn dygnets alla vakna timmar och även när jag sover drömmer, tänker och pratar om dom. JAG ÄLSKAR ER UNGAR, BÅDE DOM SMÅ OCH MINA STORA FLICKOR.
Igår fyllde min mamma 72 år och hon har varit lite krasslig och ledsen, så igår kväll bestämde vi att hon åker ner till oss i Solna, mamma kommer på lördag och jag känner att det är precis vad hon behöver och jag oxå, älskar dig lilla mamma och det har jag alltid gjort.  

Sköt om er alla och ta vara på LIVET!

/Susanne

Sundsvall fredagskväll

Har äntlingen kommit fram till stugan. Har inte varit där på flera veckor, har inte hänt på flera år. Just nu har tänt öppna spisen käkat goda räkmackor och druckit vitt vin.
Efter en tuff vecka på jobbet 119 mil i bil på ett dygn och möte en hel dag med en samarbetspartner......säger bara pust.
Men nu lääääääääääääääängtar mormor efter Ebba och Albin. Har inte träffat älsklingarna på 2 veckor!!!!!!!!! Jag klarar inte det..........så imorgon då måste jag bara dit och kramas och vara mormor.

Abbes värden har inte gått upp fast vi trodde, hoppade. bönade.....ja det verkar inte hjälpa, så nu får vi se hur det blir till veckan. Värdet är nere på 4 fast han har fått dunderkur.........ja jag kan inget säga finns inget mer att säga.....känns inte kul.

Kommer att somna gott i natt, det gör jag alltid i stugan och jag kommer att drömma om mina två bästa i hela världen EBBA och ALBIN!


/Susanne

Detta är en Super Hero!


Stora och små problem

Ja vi har ju olika problem här i livet, vissa tycker livet är skit för att inte håret är bra eller att ungarna sina är tjuriga. Men väx upp och fatta allvaret i livet, inget är självklart. Idag kan allt vara som vanligt men imorgon vet man inget. Var ödmjukt och klaga inte..........mensvärk, snoriga barn, migrän eller ont i nacken vad är det när man har en allvarlig sjukdom.

Själv är jag mormor har en reumatisksjukdom som heter RA och ett barnbarn som är sjuk, men jag kan inte deppa för det, försöker jobba heltid fast jag är 38 mil ifrån och har kontakt med mina kära vara dag, flera gånger om dagen. Går på kortisonsprutor har fått en omgång men jag vill inte ha det igen, blev inte bättre men gjorde hemskt ont iaf. Men jag kan inte hänga läpp för det Albin  mitt barnbarn är positiv och det måste jag oxå vara.

Jag har det ganska bra ändå, bor i stockholm har ett bra jobb är delägare i ett företag,har ett sommarställe uppe i Sundsvall och har 2 underbara barnbarn (mormors allt) och jag har 2 flickor (mina barn av köttoch blod) som är helt underbara. Stolt som mamma är man, ni är så himla olika men det finns inga barn som ni båda.
Men många klagar man har ont där och där, och inget är roligt, man är arbetslös osv osv......men gör nåt då av livet!!!!! Ingen annan kommer ju att hjälpa dig!.........suck vad man kan bli trött, men man har råd med allt som att gå till frissan , träna, göra naglar,gå på massage, vara ute och fika med kompisar, äta lunch ute varje dag osv.........jag som jobbar gör inte det kontstig eller??????
Jag jobbar heltid, kämpar och försöker vara glad, gör det ni oxå livet är för kort för att vara en belastning för andra!
/Susanne


Ljuset i tunneln

Ja då ser vi en lite skymt av ljus eller vad skall man säga........det finns hopp och glädje, Albin läkare ifrån Umeå har varit på konferens i Malmö och fått mer information om sjukdomen . Abbe skall få en annan medicin och behandlas på måndag och han värde är idag 5.........glädjen är enorm. Mommos älskling är kanske på väg uppåt, det skulle vara lycka!!!!!! Bara det kommer upp till 10!
Behndling på måndag  som kommer att ta 5 timmar men vad är det för lilla Pulken mommos Hero och kanske vi få se restultat om några dagar, händer inte nåt så kanske det blir cortison. Vi finns där allihopa moster Anna, mormor och morfar och alla andra. Det kommer att bli bra...vi är nog familjen som har dom starkaste tummarna och den största tron tillsamman att allt skall gå bra. 
 

Älskade lilla unge allt kommer att fixa sig, som du säger " Pulken är inte  falig, och inte sindelmannen heller bara lite läskig, va inte jädd momo"

Mommo älskar Er alla!

Mitt andra barnbarn mormor älskling!


Älskade unge!


Umeå sjukhus och tillbaka till Sundsvall

Jag då har lilla Albin varit Umeå på sjukhuset och gjort ett nytt benmärgsprov..........som tack och lov var bra, ingen leukemi. Men hans trombocytvärden har legat på 0!!!!! Men hör och häpna dom har faktiskt stigit till 4 idag. Ebba och Mormor åkte upp till Umeå i fredags och vi har bott på patienthotellet i två nätter, det var faktiskt mysigt men Ebba var lite ledsen på fredagskväll att pappa Andreas inte sov med oss men det gick över. Abbe har fått behandlingar i 4 dagar och han är en superhero mitt älskade lilla barnbarn, ligga med dropp varje dag, kanyl i armen, blodprover ja vad ska man säga barn är fantastiska.  Hem igen till Sundsvall for vi tidigt på söndagsmorgon och alla i familjen Persson var överlyckliga, även morfar som har varit hemma och väntat hade köpt rosor som stod på bordet och han hade skrivit välkommen hem, morfar är oxå en hero, jag har ju turen att kunna vara med eller hur ska man säga mina barn och mina ÄLSKADE BARNBARN är faktiskt det viktigaste i mitt liv det finns inget nej inget i hela världen som jag inte skulle kunna göra för dom och så är det även för morfar. Jag vill vara med höra läkarna, ställa frågor (som bara en dum mormor får göra) vara med och stötta och finnas till. Jag vet att Maria och även Andreas uppskattar och vill att jag skall vara med om jag kan och jag gör allt för att få vara det, jag har underbara arbetskamrater som bryr sig och förstår så då underlättar det en hel del. Sedan på söndag efter typ 1,5 timmes uppehåll så styrde jag kosan till Solna.

RSS 2.0