Hemma i Sundsvall

Ja då har man avverkat en helg uppe i Sundsvall. Som vanligt är det 110 knyck. Ja jag har varit till mina två hjärtan. Åt middag där i fredags och var dit en snabb sväng i lördags. Hann med Mammsen en snabbis och frissan oxå med klipp och slingor. Sen kom Anna och Mattias ut och åt middag i stugan och sov över, så himla mysigt. Ja det har varit jobbig, mentalt, psykist osv. Men min energi får jag från mina barn. Gud vad jag ÄLSKAR MIN TVÅ TÖSER. Det finns inga ord, inget annat som kan betyda mer än dessa två så fina flickor som jag har MAMMA ÄLSKAR ER BÅDA! Som jag alltid säger BLOD ÄR TJOCKARE ÄN VATTEN.

När jag åkte från Sundsvall igår så kom dom första snöflingorna som jag har sett, det luktade snö och blev vitt. Det är kanske detta mörker som gör att jag inte tycker det är kul vem vet?


Men jag har dom mest underbara flickor i mitt liv mina BARN  Maria och Anna och mina två ÄLSKADE BARNBARN EBBA OCH ALBIN.

Mamma/Mormor Älskar Er alla!


Mina hjärtan




Så jag längtar efter er båda.

/Mormor

I morgon kanske.....

Kommer Mormors HJÄRTAN. Jag längtar så himla mycket efter dom två trollen. Så jag hoppas håller både tår och tummar att dom beslutar att åka ner. Och jag ska få trollen för mig själv jiiiipppeeee! Men kommer dom så blir det inte att ränna på stan och massa köpcentra.......nej svinis vill vi inte ha. Abbe har ju fått sin 2:a spruta och imorgon kommer Ebba att få sin, så hon kan ju må lite visset efter den. Det lilla hjärtat har ju varit så himla sjuk i en vecka men har ju blivit bättre. Så jag håller handen om hjärtat att mormor skall få rå om sina diamanter till ögonstenar.


///Susanne

När jag var ung och hade mina barn små

Ja jag hade ett barn som var allergisk, inte lite utan hon tålde inget. När hon gick på dagis fick jag laga mat och baka, fixa sylt osv och ta med mig. Hon kunde inte äta maten som dagis gjorde men fick vi kompensation nej!

Fick jag ersättning för att laga all denna mat, baka osv nej! Samma sak var det när hon började skolan. Mat med sig i ryggsäcken för skolan kunde inte garantera att hon fick den mat som hon kunde äta.

Själv har jag gått upp varje dag 05:15 när mina barn var små fram till tonåren hade fixat allt innan på kvällen med kläder men på morgonen så skulle sängkläder i maskinen innan man for på jobbet....typ runt 06:00.  Det skulle smörjas fixas frukost för det fixade man inte på dagis .....osv. Ja jag klagar inte men, jobbigt var det. Jag har haft ett barn som inte har kunnar gå på sina fötter, hållt i sin penna i skolan och skrivit sina bokstäver a,b,c osv.......

Men hon är vuxen nu, lever med sin allergi men klagar aldrig. Ont har hon jag vet för jag är mamma och känner hennes hud hennes händer fötter osv.  

Så lite trötthet och huvudvärk och en finne på näsan vad är det!!!!!!


/Mamma Susanne

November och en överaskning ........kanske!!!!!!!

Ja många av oss har problem. Det märker man ju när man läser en del bloggar. Och jag är inte sämre men jag klagar inte.

Jag är så himla lycklig, kommer förmodligen att få åka till Thailand igen.

Det gör gott för mig värme och bad. Lite ont i huvet klagar jag inte på, för det kan vara värre. Som så många som inte förstår det syns inte utanpå men när man knappt kommer ur sängen.

Och jag kommer att få träffa mina älsklingar........................................JIPPPIIIIEEEEEE!!

Har inte varit där på två år, så det kan vara behövligt, mums filllibbaaabbaaaa.

Ja vill och det kommer att bli så, så är det bara.



//Susanne

RSS 2.0