Söndagskväll och helgen är slut

Ja, så har mina älskade ungar varit hos mormor. Vi har varit på Junibacken och käkat mat där och lekt hela förmiddagen i fredags. Sedan styrde vi kosan till Solna Centrum och köpte lite leksaker. Igår vaknade vi ganska tidigt så när klockan var 10:00  var vi ute i Barkaby på leksaksaffären. Efter det så var på NaturHistoriska Museet. Det tyckte både Ebba och Albin var spännande och myyyyyyyyyyyyysigt som Abbe säger. För Ebba tror jag att det var spännande alla djur och hur kroppen ser ut. Vilket museum.......ja ni som inte bor i Stockholm, kommer ni hit och har barn gå hit det är en upplevelse för barnen. Sen när vi kom hem så käkade vi middag Abbe ville ha sbaggeti och köttbullar och det fick han......Vi kollade på TV och käkade lite godis, hoppade sedan i sägen runt 21:30. När klockan var runt 05:15 vaknade jag av att Abbe säger.......Mommo du snarkar......och jag är kissis........ja upp och kissa och sedan i sängen igen......men jag somnade inte kanske slumrade........njöt av att ha min två mysiga och gosiga ungar i samma rum som mig. Jag lovar det har varit en helt underbar helg med dom små. Sen kom Maria och Andreas och hämtade dom.......ja och hur blev söndagen då ........tyst tyst tyst.........men allt har gått bra inga olyckor med Abbe och Ebba har myst för Carro kom en stund och var med oss också.....så alla har fått mysa denna helg.
Imorse tände vi det första ljuset och det fick Ebba göra.....nu närmar vi oss julen, men här nere i Stockholm är det inte så mycket julstämmning allla gräsmattor är gröna.........

Njut av livet, ja det skall jag göra suga på karramellen att min mysisar har varit här.,

Kram Susanne

Torsdag och lyckan ler mot oss!

Ja, så kan man säga. Jag är så glad och så himla lycklig att mitt älskade barnbarn har svarat på behandlingen. Mommos Hero. Värdet är uppe i 62!!!!!! Tror knappt det är sant.....har inte varit så högt sen ja jag vet inte. Gode Gud låt det gå åt ett positivt håll, för Abbes skull.

Familjen Persson är nu på väg och kommer nog att komma till Mommo vid 17-tiden. Skall fixa middag och hinna jobba lite mer har ´hur mycket som helst att göra och tur är väl det i dessa tider. Har beställt massage nästa vecka, inget jag tycker är någon höjdare men jag måste ta hand om mig själv så är det bara. Positiva besked har jag fått på provsvaren så lyckan är nog fullständig, Abbe lilla kanske svarar och kanske, kanske är på väg tillbaka...........Det är mormor högsta önskan.

Nu ska vi ha en mysig helg tillsammans.............
Synd att inte Anna kunde vara med men så är det .

Ta vara på livet det är kort och ganska flyktig men värt att leva!

/Susanne

Imorgon kommer dom........jiiipppiee!

Ja nu är det en dag kvar till familjen Persson kommer ner till mormor i Solna. Och jag har fått den stora äran att få vara barnvakt hela lååååånga helgen.

Abbe håller på med sin 3:e starka kortisonbehandling så imorgon får han sin sista dos för denna gång och sedan åker dom neröver. Lite nervöst är det allt, jag vet ju att han kan vara lite ledsen nu dom här närmaste dagarna, och under den här perioden som han har varit sjuk så har han blivit lite rädd, och väldigt mamma kär. Men Maria och Andreas behöver få tid för varandra och det blir bra det här. Har nu precis pratat med Astrid Lindgrens sjukhus och Albin får komma dit på fredagsmorgon och ta prov. Här nere i Solna funkar det perfekt det är inga problem enligt dom så det känns ju skönt. Sen skall Ebba, Albin och mormor åka på Junibacken........har nog varit där sammanlagt 15 gånger sen Ebba föddes, Ebba börjar ju bli lite stor nu men Albin tycker det är roligt åka tåget och se Draken och Råttan och sedan har ju Pippi föreställning. På Lördag åker vi på Naturhistoriska för att titta på alla djur och sedan bär det nog i väg till Barkaby en sväng och vi går på ToysRus. Så min helg blir nog fulltecknad och väldigt väldigt rolig............vi får nog ta en sväng förbi NK också för att titta på deras fina julskyltning.........den har ju Ebbis vart och sett på sen hon var liten, och jag lovar den är fin.

Längtar som bara mormor kan göra.....

Panik, förtvilan och lycka

Ja tur man inte vet innan veckan börjar hur den skall bli. Albin har ramlat och slagit sig i huvudet onej.......det är ju det han inte får och hjälmen hade han inte på sig. Maria och en väninna fick åka på sjukhuset.........Albin fick göra skickt röntgen på hjärnan och han har fått en blödning. Jag satt hemma i Stockholm! Panik,panik, panik.....tårarna rann bara ner för mina kinder................VARFÖR bor jag här nere?!?!?!  När saker och ting händer hemma i Sundsvall så får jag panik vill bara hem till mina ungar. Tur är väl att det finns telefoner Anna var där, och Mia ringde. Sen på kväll runt halv 9 ringer Mia och säger att Ebba är på akuten.................nej inte det oxå. Jo hon har gjort illa sin fot....mommos lilla älskling.............Så igår åker jag ifrån huvudstade och hem till Sundsvall. Skitväder,snömodd och mörk och kommer hem till alla minaaaaaaaaaa, ja så är det. Blod är tjockare än vatten så är det bara. Albin är hemma Ebba struttar runt på kryckor, Maria och Ante är trött, så trött men  Anna var där när jag kom som vi alla var samlade. Idag så har Ebbis och mormor bestämt Ebba sover hos mormor i stugan.  Vi har nu gjort advent hur mysigt är inte det....??? Och imorgon kommer resten av familjen Persson, ja Anna hon jobbar ju och hon är mammas dåliga samvete.....men jag vet , vill Anna komma så säger hon det. ....."älskar dig unge" Mamma har nu oxå ringt och vill förmodligen komma.....ja så är det jag vill bo hemma i Sundsvall för så här är det inte i Stockholm.....Här är vi tillsammans men i storstan är man ganska ensam. Har tagit några blider på mina goa ungar......hoppa jag kan lägga in dom........Ebba stortjejen och Abbe är spindelmannenhero........hur lycklig kan man vara som mormor ........ja det finns ej ord.............ÄLSKAR ER MINA BARNBARN!!!! GÖR ALLT ALLT FÖR ER JAG LOVAR................/////Mormor

Det är inte lätt........vem har sagt att det sak vara det....??????

Nej livet är inte lätt, alla har sina synpunkter och åsikter. Och alla vill bara väl......men om det blir fel hur gör man då???? Ja, jag vet inte....jag är väl kanske den person som försöker lyssna iom mitt jobb, men i bland kanske det inte funkar. Just nu är jag lite nere, ledsen........men jag gör så gott jag kan och det är det viktigaste för mig.
Man ställs inför olika situationer och det har jag gjort idag, inte roligt men det skall väl gå också. Älskar Er Ungar!!!!!!
Mammas hjärtan.......


Ha det gott!

/Susanne

Mysfredag

Ja nu äntligen är man i stugan igen..........detta är livet. Komma hem till Sundsvall och stugan, barnen och allt. Ja vad mer kan man begära. Imórgon måste jag upp tidigt skall till frissan min, the one and only, ja jag bor i Stockholm.......men hur många frisörer finns det där som kan fixa håret jag lovar inte många.........betala 190 kr för en klippning och man gråter när man går därifrån. Min frissa ja hon kan ingen slå inte ens drottninggatan 98:s hippades.........Salong Parant......kanon vilken reklam jag gör men Annica hon kan hon och man är alltid nöjd.  Ställer alltid upp när man ringer det är vänner det. Sen blir det kalas och mys med barnbarnen har ju inte träffat dom på 3 veeeeeeeeeeeckor, lång tid det vill jag lova för mormor men inte för dom. Helgen går så fort när man åker på fredag och hem på söndag.........men vad gör man .........hem är alltid hem så kommer det allllllllttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid att vara även om det bara är några timmar. HOppas Anna kan komma så man även får träffa och krama henne, men hon jobbar ju många helger och har sitt med sina kompisar och det förstår jag. Hur kul är mamma???? Inte alltid första plats.......men jag vet hon älskar sina mamma precis som jag älskar hennne..............Nej nu börjar snart Idol igen efter pausen. Ha det gott alla och ta hand om Er för det kommar jag att göra......

Söndagen 2/11

Ja då är helgen förbi, har bara varit hemma, gick till Solnas minneslund och tände ett ljus för lilla pappa. Underbart vackert när det är allhelgonahelgen. Hela stora kyrkogården lyser med ljus, mina svärföräldrar bor på 7:e våningen och ser över kyrkogården och det är hur vackert som helst att se. Annars har jag varit ute och tagit långpromenader båda igår och idag. Vi gick runt Hagaparken idag i strålande solsken och gud vad det var folk ute, sedan har jag bara tagit det lungt idag. Jobbig vecka som vanligt till veckan så man måste ladda batterierna. Längtar så hemskt mycket efter mina älskade ungar, men på fredag åker vi upp. Har varit en höst som jag inte har varit uppe i Sundsvall så mycket men det beror ju på att jag har så mycket på jobbet.

Sköt om er i mörkret och tänd ett ljus.


Kramen.

RSS 2.0