3 dagar kvar och sedan.............

Åker jag hem till Norrland och mitt älskade lantställe. Kommer att vara där 4 veckor.......jipppiee. Hoppas bara att det blir fint väder.
Har haft bra veckor med mina leder men sedan i lördags är det inte kul, ont i mina fötter och nu börjar det att värka i händerna igen. Har ringt min doktor men han har semester, men jag skall ju inte ta mina sprutor förrän i augusti, men blir det värre får jag åka på sjukhuset hemma i Sundsvall.  Men jag vet ju vad det är, stå och gå, bära och denna värme vi har...........i Stockholm just nu är det 31 grader, ja det är sant. Inatt var det en mardröm att försöka sova................funderar på att installera AC i lägenheten...........skulle behövas just nu, när jag la mig igår kväll var det 26 grader inne fast vi hade korsdrag. Jaja jag skall inte klaga det är underbart när det är fint väder.

Imorgon kväll skall vi ut vi som jobbar i Stockholm och vi drar nog iväg ut på Djurgårn, vi skulle igentligen åkt motorbåt ut till Grinda men det var så mycket ståhej för det så vi får ta det efter att alla har haft semester. Det blir nog Rosendalsträdgård eller så någon annanrestaurang ute på Djurgården, alltid lite kul att göra något innan alla tar semester.

Allt från mig ha det bra i solen och glöm inte att smörja in dig.

/Susanne

Sommar i Sverige

Ja det har vi, sol och värme mer kan vi inte begära vi svenskar är inte bortskämda med det. Ja nu har man gjort 1 vecka och bara 1 vecka kvar...jiiipppiiieee. Upp till Norrland........det är livet. Men här i Stockholm kan jag lova är sommar stämmning musik, uteserveringar och glada människor. Ja Stockholm är underbart under sommaren. Ingen annan stad är så rolig att vara i som Stockholm alla är ute fast det är en storstad så är alla nära vatten, lättklädda i värmen, söker sig till gräset, picknick.............ingen annan stad har så många människor som har picknick...............fattade inte för 10 år sedan men nu gör jag det. Ni som aldrig har varit i Hagaparken åk dit på sommaren.............helt underbart ta med dig picknick korgen och bara mys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja denna helg ska vi fira min födelsedag för mina nära här  i Stockholm, fast svärfar är på sjukhuset men vi firar ändå. Tänker på dig lilla Rune, hoppas att allt blir bra oavsett vart vi syns igen.........................


/Susanne

Jag är så lyckligt lottad och har nog vunnit högsta vinsten.

Ja då var vi hemma efter 1 vecka i Cypern. Allt har gått perfekt, vilka barnbarn jag har jag är så lycklig och så stolt att dessa två är mina barnbarn. Ja dom är vana att resa, det märks när man är iväg. Många barn gråter och är kinkiga trötta osv, men min dotter och hennes man är otrolig dom vet vad som behövs dom har ju rest med barnen enda sedan dom var liten. Det har gått så bra hela flygresan fram och tillbaka ingen fara alls Abbe klarade sig utan näsblod som vi var rädd för. Och jag har haft 2 st lyckliga barnbarn  vi har badat och badat och badat.........lekt och busat, och Abbe han är inte ett dugg rädd för vatten har han sina puffar ja han hoppar i det djupa vattnet, eller vadar ut i havet tills han inte når botten och sedan simmar han hundsim............ja skrattar och ler vilken underbar resa och 50 års dag jag har haft med mina älskade. Det kommer jag aldrig att glömma. Denna resa behövde både Albin och Ebba och Maria o Andreas. Det var längesedan Albin kunde få ha så här roligt, inte behöva ha hjälmen när vi var på stranden hans skratt och Ebbas skratt det kommer jag att leva länge på. Vi kunde åka fast värdet var 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Familjen är så trygg ändå i denna allvarliga sjukdom men man lär sig, så är det bara. Man kan inte gå och oroa sig hela tiden och tycka allt är svart.

Vi har fått med oss fina minnen och vecka med sol och underbart badvatten så hemkommen till Sverige är vi lyckliga att allt gick bra.

/Susanne

Småbarn......ja då kan allt hända!

Ja imorse var Albin och tog prov..........................21 idag vi är jätte glada iom att vi åker till Cypern på måndag. Men vad händer........................................................jo Abbe har ramlat nu på eftermiddagen och slagit huvudet och han hade ingen hjälm!!!!!!!! Maria som är så himla noga förtvilad ringer hon och gråter mammas hjärta............hon har såna skuldkänslor för hjälmen men hur lätt är det att varje minut bevaka en fyraåring. Så nu är dom på väg till sjukhuset för koll, Abbe har ju gjort skiktröngten förrut så man vill inte utsätta honom en gång till för denna strålning......fast deras doktor hade slutat så stannade hon för att kolla Abbe, förmodligen kommer dom att stanna över natten....................skit! Jag hatar att bo så långt borta ifrån dom när sånt här händer. Men jag håller tummar, ber till Gud och allt som finns det får inte gå tokigt.............älskade unge!!!!!! Mormor hjärta.

/S


snart om några dagar

Så är vi här......................ja man längtar ju till bad och sol ......

Hinner inte med mig .......för mycket just nu!

Ja det kan man lugnt säga. Jobbar som en galärslav kom hem runt 17:30 och åkte hemifrån strax efter 7:30. Men jag skall inte klaga så roligt och bra att man har ett jobb. Nu jobbar jag 3 DAGAR till och sedan har jag semester med min barn och barnbarn, hur underbart skall inte det bli. Jo vi skall åka till Cypern och vara där 1 vecka alla tillsammans vi blir 8 st som åker. Mina älskade flickor med deras respektive och min två guldklimpar till barnbarn, ja denna resa behöver vi alla. Gud vad jag längtar...........har just sett i DN att imorgon är det 34 grader i Cypern så vi får det nog fint och gott.

Abbe skall upp och ta prover på torsdag så nu håller vi tummarna att dom ligger över 20 i värde iaf, men vi kommer att ha med oss ett intyg/papper på engelska vilken sjukdom han har om något skulle hända. Men det skall det inte göra vi är många vuxna som är med och det är Ebba och Albin..............så vi skall bada leka och bara ha det mysigt i 1 vecka. Tänker tillbaka förra året, ja då var det kaos tur att alla större prover och besök i Umeå är gjorda, det var mycket tårar och sömnlösa nätter kan jag lova. Men som jag tidigare har skrivit så har familjen lärt sig att leva med sjukdomen och även vi anhöriga...............jag är så lycklig att jag har fått  detta lilla troll och hans syster som barnbarn. Det förgyller mitt liv, men jag längtar så himla mycket efter dom när jag är långt ifrån. Men nu kommer vi att vara tillsamman i 1 hel vecka.................GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!!!!!


Tankar från BaraMormor

/Susanne

RSS 2.0